En varm regnvejrsdag, hvor vi fra at have regntøj på, endte i bodystockings pga at alle var så våde😍😍

Dagligdagen hos mig

Børnene kommer inden kl. 9.00, hvor vi spiser formiddagsmad sammen. Efter behov tilbydes børnene morgenmad. 

Som udgangspunkt er der ikke to dage der er ens - jeg bestræber mig på at komme ud af huset et par gange om ugen, bl.a. på besøg ved kollegaer, leg i Hjallese kirke hver mandag med andre børn. Zoo-tur, skoven, legeplads, Den Fynske Landsby og andre spændende ting. 

Når vi er hjemme leger børnene ude eller inde. Fra april til oktober foregår det meste af dagen udendørs - hvor der vil være plads til "fri leg", som jeg også synes er rigtig vigtigt for børnene. Ligeledes har jeg sammen med en kollega fået en ØKO-have ved Cold College, hvor vi i sæsonnen 1. april 2019 til 1. december 2019, har dyrket forskellige grøntsager, hvor vi har sået, kigget, gravet og smagt forskellige grøntsager. Vi håber vi får muligheden igen i 2020. I den kolde tid bliver vi mere inde, hvor vi kan læse i bøger, synge og danse til musik. Der er også mulighed for leg i ribbe, slå kolbøtter på madrassen og gå på line. Hvis det er det børnene vil.  

Alt dette er selvfølgelig med forbehold, da jeg vil give tid til at nye børn skal kunne få en ordentlig opstart hos mig. 

  • Her bliver der gjort klar til efterårssuppe, med stor hjælp fra store som små

  • Alle hjælper til

  • Det var en varm sommer, så der var nogen, som trængte til lidt vand